Fisioterapia en Geriatria:Quins beneficis té?

2021-04-13

La fisioteràpia aconsegueix millorar l'autonomia de la gent gran oferint ajuda en la seva mobilitat. Mantenir el cos actiu és fonamental per a assegurar l'autonomia i la qualitat de vida.
L'envelliment, sumat al moment concret de la recuperació d'una malaltia o lesió, són els desencadenants que condueixen a la inactivitat.
L'objectiu del tractament de fisioterapeuta en les persones d'edat avançada és dotar de moviment a la seva rutina. Incorporar una activitat física moderada que permet aconseguir metes pràctiques facilitant que les persones se sentin millor, tant des del punt de vista cognitiu com del psicomotor, augmentant la seva motivació i autoestima.

En què consisteix la fisioteràpia geriàtrica?

La fisioteràpia geriàtrica és un complement essencial a l'hora de tractar diverses malalties pròpies de l'envelliment. Utilitza un conjunt de tècniques dirigides a la prevenció i al tractament de les diferents patologies. 

Beneficis de la fisioteràpia en gent gran?

  • Millorar l'equilibri i coordinació
  • Reduir risc de caiguda
  • Disminuir el dolor articular i muscular
  • Reeducar la marxa
  • Millorar la sensibilitat i funcionalitat articular
  • Guanyar to muscular
  • Facilitar la capacitat respiratoria-Fisioterapia respiratoria
  • Recuperar la capacitat de moviment i la flexibilitat perduda. 

Tots aquests aspectes ajuden a una millora de l'estat físic general i creen canvis positius en l'estat anímic relacionats amb l'augment de l'autoestima del pacient en sentir-se, de nou, capaç de retornar a les seves activitats de la vida diària.

Com a fisioterapeutes, el nostre propòsit és garantir l'autonomia de la persona. I millorar el seu dia a dia.

T'agardaria començar? Fisioneurologic ens apropem en el seu domicili per realitzar un pla de tractament integral i individualitzat, adaptant-nos als seus objectius. 

A on ens desplaçem?

Fisioterapia a domicili a Sant Cugat del Vallès 
Fisioterapia a domicili Bellaterra